Testimonial video’s

Op internet vind je tal van reviews over bedrijven. Dat is niet vreemd als je bedenkt dat niemand graag zaken doet met een onbetrouwbaar bedrijf met slechte producten en diensten. Ga jij graag eten in een restaurant dat op een reviewsite één of twee van de vijf sterren krijgt? Natuurlijk niet!

Het is mogelijk om de impact van reviews te combineren met die van online video. Video testimonials zijn een ongelooflijke combinatie die succesvol door bedrijven wordt toegepast. Wie kent niet de video’s bij beurs-stands waarin klanten vertellen hoe goed de standhouder is? Ook online kun je deze tactiek toepassen, en de kans is heel groot dat je de eerste bent in jouw branche. Het is dus nu tijd om in te stappen en een voorsprong te nemen op je concurrenten met onze professionele testimonial video’s; videos waarin jouw klanten vertellen waarom ze klant bij je zijn en wat ze aanspreekt in jouw manier van zaken doen.

Testimonial video; gecombineerde kracht van review en video

Met video testimonials geef je potentiële klanten een beeld van je betrouwbaarheid, en verhoog je de gunfactor. Je doelgroep krijgt een positief beeld van jouw bedrijf, en je producten of diensten. Daarmee neemt de kans op een aanschaf fors toe. Een video testimonial is een korte bedrijfsvideo waarin jouw bedrijf en je producten of diensten positief belicht worden door een tevreden klant.

Een testimonial video geeft je de mogelijkheid om je doelgroep een duidelijk en herkenbaar beeld te geven van de problemen waar jouw klanten tegenaan lopen, en welke oplossing je voor ze biedt. Op die manier creëer je autoriteit en vertrouwen. Een video met een review door een echte klant van je bedrijf, is op die manier heel waardevol voor jouw bedrijf.

Omdat jouw klant oprecht tevreden is over jouw bedrijf, trek je potentiële nieuwe klanten makkelijker over de streep. Het is aan te raden om meerdere klanten in beeld te brengen en hun verhaal te laten vertellen. Uiteraard zorgen wij voor sturing van de inhoud in jouw voordeel, zonder dat de waarheid en oprechtheid verloren gaat.

Video testimonials; kort en krachtig

Om te zorgen dat de testimonial zo goed mogelijk bekeken wordt, met het hoogste resultaat, houden we dit soort video’s meestal vrij kort. Door onze ervaring weten we welk type testimonial het beste werkt. We begeleiden je daar natuurlijk van begin tot eind bij. Zo brengen we altijd in kaart wat het gewenste doel is, welke boodschap je wilt verkondigen en hoe we die aan je doelgroep kunnen overbrengen.

Ben je bang dat klanten niet bereid zijn om hieraan mee te doen? Onze ervaring is dat 99 procent direct “ja” zegt. Het is namelijk ook voor hun extra exposure, en jouw klanten vinden het waanzinnig dat je aan ze hebt gedacht voor deze actie. Het betrekken van je klanten bij het maken van dit soort video’s bindt ze nog meer aan je bedrijf. We zijn ervan overtuigd dat ze in no-time meedoen. Nu jij nog! Ben je er klaar voor om video testimonials in te zetten voor jouw bedrijf?