Hotelvideo voor Gasthof Adler in Oostenrijk

Gasthof Adler in Lingenau, Oostenrijk is een 3 sterren familiehotel met 15 comfortabele kamers. Daarnaast heeft het hotel een restaurant voor zowel hotelgasten als bezoekers.

Dagelijks is er een a-la-carte menu, en je kunt er uit diverse vaste menu’s kiezen. Het hotel ligt in Bregenzerwald in de Oostenrijkse regio Vorarlberg.

Dit gebied grenst aan Duitsland, Zwitserland, Lichtenstein en Italië.

Zomer- en winterbestemming

In de zomer kun je er genieten van prachtige wandelroutes en vergezichten vanaf de verschillende bergtoppen. Daarnaast zijn er tal van avontuurlijke buitenactiviteiten te doen.

De Bodensee biedt zwemplezier en watersportactiviteiten.

In de winter is het een prachtig skigebied, waar het massatoerisme nog niet zo heeft toegeslagen als in andere grote skigebieden.

Dat betekent dat de authentieke sfeer van het gebied en de vriendelijkheid van de bewoners nog behouden is.

Hotel video geeft impressie van hotel

https://youtu.be/Snl61OOeYYw

VideoPepper maakte voor Gasthof Adler een hotelvideo.

De video van het hotel geeft toekomstige bezoekers een sfeerimpressie van het hotel, de verschillende kamers en het restaurant.

Wil je jouw hotel ook sfeervol in beeld brengen in een korte video voor op de website of om te delen via social media zoals Facebook en Twitter?

Ontdek de voordelen en de kracht van video voor jouw hotel.

Internetpionier sinds 1995. Maakte radio- en tv-programma's en was eigenaar van een regionale tv-zender. Gespecialiseerd in het creëren van betrokkenheid met online video en helpt ondernemers met online video marketing via live video.