Online video

Breng jouw boodschap zo intens mogelijk over! Een foto zegt meer dan 1000 woorden, een video vertelt alles. Ervaar de kracht van online video voor jouw bedrijf of instelling.

We hebben jarenlange ervaring bij diverse regionale tv-zenders en het NOS-Journaal. Diverse websites en webshops gingen je voor.

Forse groei voor Online Video

In de nabije toekomst (eind 2016) zal 69 procent van het internetverkeer door consumenten bestaan uit video. In 2012 was dat nog 57 procent. Dat blijkt uit onderzoek van Cisco.

De hoeveelheid video die in 2017 maandelijks wordt gestreamd, zal enorm zijn. Zo groot dat je er 5 miljoen jaar over doet om alles te bekijken. Als ook de directe video-streaming wordt meegerekend, is dat percentage nog groter; 80 tot 90 procent.

Webvideo voor bedrijven

Online video biedt dus kansen voor ondernemers. De hoeveelheid aan video neemt sterk toe. Daardoor wordt het voor bedrijven en instellingen lastiger om op te vallen met video.

Bedrijven die al online video gebruiken om hun boodschap over te brengen, staren zich nu vaak blind op het aantal views. Is dat zo belangrijk?

Natuurlijk is het mooi als veel mensen (een klein deel van) je video bekijken. Als de boodschap niet blijft hangen en er geen ‘call to action’ volgt, schiet je er feitelijk niet zo veel mee op.

Bedrijfsvideo en online video voor bedrijven.

Kwalitatieve Online Video

De kwaliteit van online video, en het resultaat daaruit, wordt steeds belangrijker. Bedrijven, instellingen en ZZP-ers die willen beginnen met online video, staan voor grote uitdagingen.

Hoe kun je zelf kwalitatief hoogwaardige filmpjes online zetten, zonder dat het je teveel tijd en geld kost. We merken dat ondernemers steeds vaker met deze vraag worstelen. Wij kunnen je helpen bij het opzetten van een eenvoudig uitvoerbaar plan om online video in te zetten voor je bedrijf.

Wij zorgen dat online video geen blok aan je been wordt, het je (potentiële) klanten boeit én je bedrijf verder helpt.

Online Videomarketing

Je zal merken dat online video heel snel onderdeel wordt van je marketing. Een goede video valt bij je doelgroep in de smaak, wordt getoond binnen de juiste context, en bevat de juiste content die je doelgroep helpt.

Bij het maken van een online video-strategie moet je eerst je doelgroep en doelstellingen bepalen. Leg deze naast de meest belangrijke elementen van je bedrijfsvoering. Samen vormen ze de basis voor online video marketing.

Streaming Video

Daarnaast is live video streaming een grote kans voor het binden van je doelgroep. Breng je evenement in beeld voor belangstellenden die er niet bij kunnen zijn.

Van openingshandeling tot seminar, van event-registratie tot productpresentatie; we maken live streaming in audio én video voor elke organisatie bereikbaar.